OTWARCIE GODZINA 20:00
APERITIF COCKTAIL TAPAS SELEKCJA PRZEKĄSEK POWITALNYCH MENU DELIKATNA OSTRYGA GILLARDEAU Z YUZU I ŚWIEŻYM OGÓRKIEM KLASYCZNY TATAR Z AKSAMITNYM ZABAYONE NA HENNESSY XO RAVIOLO Z HOMAREM I KONFITURĄ Z POMIDORA I CYTRYNY AROMATYCZNY BULION Z LEŚNYCH GRZYBÓW FILET Z LUCJANA Z RZEPĄ W DELIKATNYM SOSIE Z OMUŁEK GRANITA Z ROKITNIKA I SHISO KACZKA GLAZUROWANA W POMARAŃCZACH Z RADICCHIO PIÑA COLADA BEZA PAVLOVA Z JAŁOWCEM I CYTRYNA
TOAST NOWOROCZNY Z KIELISZKIEM SZAMPANA NV PASCAL FRICOT CHARDONNAY BRUT NA TARASIE HOTELU, ZNAJDUJĄCYM SIĘ NA 6 PIĘTRZE Z PIĘKNYM WIDOKIEM NA RYNEK KRAKOWSKI I OKOLICZNE KAMIENICE.
CENA: 1300 PLN/OS.
Rezerwacja telefoniczna: +48 698 446 624
Rezerwacja mailowa: trzy-rybki@hotel.com.pl
W celu uzyskania więcej informacji lub dokonania rezerwacji prosimy o kontakt.