Historię tych miejsc tworzymy nieprzerwanie
warszawa@hotel.com.pl
v
NAJLEPSZE CENY. NAJLEPSZE OFERTY. BOOK ONLINE
Hotel Stary > Restaurants
Restaurants
We invite you to a unique place where tradition meets modernity, and taste has many names. Our original culinary concept, created by a team of talented chefs from Hotel Stary, is a culinary journey through Poland - in several unique versions, all with a fresh perspective on Polish cuisine.
Tradition

Classic flavors at their best, inspired by traditional recipes, but served with finesse and attention to detail. Well-known dishes, but prepared with heart, served with class. Menu available at the Rybki Nove Restaurant.
Discover more
Grill

Aromatic grilled meats, fish and vegetables, served with regional additions. Juicy, smoky, seasoned. All in the unique setting of Krakow tenement houses at Grill Rybki Nove (menu served only in the summer months).
Discover more
Tapas

Small portions, big flavors. Creative snacks inspired by Polish products and local traditions. Perfect for sharing and trying. Only at Trzy Rybki Restaurant and Sky Bar.
Discover more
img02

3 RYBKI RESTAURANT

discover more

more
img02

RYBKI NOVE RESTAURANT

discover more

more
img02

RYBKI NOVE GRILL & SKY BAR

discover more

more
Chef de Cuisine - Daniel Ogonowski
The new head chef of Trzy Rybki restaurant Daniel Ogonowski gained recognition at the beginning of his career as a laureate of prestigious culinary competitions, such as "Young Creator of Culinary Art 2017" and "Polish Cuisine Yesterday and Today". He worked in 5* hotels and the best restaurants in Warsaw. In 2024, he tested his skills under the watchful eye of Darek Barański at Hotel Warszawa. Discovering new versions of Polish cuisine and working with the best products, Daniel turned out to be ready for the role of a leader and took over the position of head chef at Hotel Stary. Now he draws inspiration from travel, which allows him to discover new flavors and techniques he then introduces to his kitchen. In his work, he focuses on minimalism and concentrated flavor, believing that simplicity can extract the essence of ingredients, creating unforgettable culinary experiences. His unique approach and passion for cooking put Daniel among the most promising chefs of modern gastronomy.
Newsletter
Zapisz się
Szczegołowa informacja na temat przetwarzania danych znajduje się w naszej polityce prywatności.
Zobacz inne hotele z Grupy LHR
W celu zapewnienia wysokiej jakości usług korzystamy z plików cookies. Używamy plików cookies, aby zapewnić pełną funkcjonalność naszej strony internetowej. Ponadto korzystamy z plików cookies do celów statystycznych oraz innych, dzięki czemu możemy uzyskać wgląd i zrozumieć jak korzystacie Państwo z naszej strony oraz jakie działania powinniśmy podjąć, abyśmy mogli lepiej Państwu służyć. Mogą Państwo zarządzać plikami cookies indywidualnie poprzez ustawienia przeglądarki, z której Państwo korzystają. Zachęcamy do zapoznania się z naszą Polityką prywatności i cookies, gdzie znajdą Państwo więcej informacji na temat korzystania z tych plików na naszych stronach.
Akceptuję