8 marca 2019 -19:30
Restauracja Trzy Rybki oraz Fundacja Między Niebem a Ziemią
pragną zaprosić na wyjątkowe wydarzenie – kolację charytatywną pt.:
KOBIETY – KOBIETOM
Jej ideą jest wsparcie kobiet, które z uwagi na trudną sytuację życiową, od nich niezależną, potrzebują wsparcia.
W tym roku wspieramy matki niepełnosprawnych i nieuleczalnie chorych dzieci – podopieczne Fundacji Między Niebem a Ziemią. Matki, które w większości przypadków, samotnie zmagają się z ciężkimi dolegliwościami swoich ukochanych dzieci.
Zysk z kolacji charytatywnej zostanie przekazany na codzienną pomoc tym kobietom.
Podczas kolacji dowiemy się o tym jak wygląda ich rzeczywistość.
Gościć będziemy Sylwię Zarzycką – Prezesa Fundacji Między Niebem a Ziemią.
Zapraszamy na to wyjątkowe kobiece spotkanie, które oprócz doznań kulinarnych, nowych znajomości i niespodzianek przyniesie realny efekt – w postaci pomocy kobietom – matkom ciężko chorych dzieci.
Szef Kuchni Restauracji Trzy Rybki, przygotował na tę okazję specjalne dwa rodzaje menu, w tym menu wegetariańskie.
Menu - 220 PLN/Osoba
MENU & WINE PAIRING
Pstrąg gotowany w niskiej temperatzurze z carpaccio z buraka i sosem z topinamburu
Riesling ’17 vdp gutswein schäfer-fröhlich
Pierogi z kozim serem w zielonym cieście z grzybami, tymiankiem i czarnym pieprzem
Chardonnay ’16 v.d.p domaine collet
Dorsz bałtycki z ziemniakami confit i brukselką
Pinot nero rose ’17 d.o.c. st. Michael eppan
Coconut panna cotta with ginger ice cream
Moscadello di montalcino ’16 d.o.c. il poggione
…
Menu zwiera pieczywo, masło oraz napoje: woda, kawa i herbata
Cena: 220 pln/os.
VEGE MENU & WINE PAIRING
Bukiet z sałat z awokado, pastą oliwną i malinowym winegretem
Riesling ’17 vdp gutswein schäfer-fröhlich
Pierogi z kozim serem w zielonym cieście z grzybami, tymiankiem i czarnym pieprzem
Chardonnay ’16 v.d.p domaine collet
Arancini z tostowaną kapustą i sosem pomidorowym
Pinot nero rose ’17 d.o.c. st. Michael eppan
Kokosowa panna cotta z lodami o smaku piernikowym
Moscadello di montalcino ’16 d.o.c. il poggione
…
Menu zwiera pieczywo, masło oraz napoje: woda, kawa i herbata
Cena: 220 pln/osoba
Gość Specjalny – Sylwia Zarzycka
